Petitchef

Aripioare de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500g aripioare de pui


1 ceapa mare

1lingura faina

ulei,sare,piper.

Preparare

  • Se prajesc aripioarele separat in ulei incins.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.
  • Se caleste in ulei ,apoi se adauga faina si se mai amesteca putin.Se toarna 1 pahar de apa si se amesteca bine.
  • Adaugam smantana,condimentam si lasam sa dea un clocot apoi punem si carnea prajita.
  • Lasam pe foc sa se mai ingroase sosul si gata mancarica.

Poze

Aripioare de pui cu smantana, poza 1
Aripioare de pui cu smantana, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/02/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
04/02/2013

Wauuuuuuuuuuu buna de tot!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
21/01/2013

Speram sa fie pe masura

(0) (0) Abuz
13/03/2012

FOARTE BUNA RETETA,EXACT ACUM O FAC SI EU .SUNT TARE CURIOASA SA VAD CUM IASA.MULTUMESC

(0) (0) Abuz
16/02/2012

Bunicica mincarea

(0) (0) Abuz
25/06/2011

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: