Petitchef

Aripioare de pui la capac

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 aripioare de pui

50 g unt

1 lingura miere

3 linguri suc de rosii

2 catei usturoi

1 lingurita boia de ardei

1/2 lingurita nucsoara

1/2 lingurita rozmarin

sare si piper

Preparare

  • Untul il topim,dupa care adaugam sucul de rosii,mierea si condimentele. Fierbem sosul pana se ingroasa putin.
    In acest sos punem aripioarele curatate si spalate si le tinem vreo 10-15 minute.
  • Intre timp punem o cratita cu apa la fiert,in jur de 2 litri de apa.Cand apa incepe sa clocoteasca se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus.Pe acest capac se aseaza aripioarele de pui si se pune cratita astfel pregatita in cuptorul incins,la foc mediu,pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Poze

Aripioare de pui la capac, poza 1
Aripioare de pui la capac, poza 2
Aripioare de pui la capac, poza 3
Aripioare de pui la capac, poza 4
Aripioare de pui la capac, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aripioare de pui marinate in lapte
Aripioare de pui marinate in lapte
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu chimen si lamaie
Aripioare de pui cu chimen si lamaie
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei