Petitchef

Pui taranesc cu rosii si smantana

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puiul se taie in bucati potrivite.Se sareaza, se pipereaza si se da prin faina.Se prajeste in untul incins cu putin ulei, pe toate partile.Se scoate carnea pe o farfurie si se adauga ceapa.
  • Se lasa pe foc ceapa pana devine sticloasa, adaugandu-se rosiile taiate cuburi, supa si carnea.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este patrunsa, amestecandu-se din cand in cand.
  • Se condimenteaza mancarea cu sare si piper.Se amesteca mararul cu smantana.Carnea se serveste cu sosul propriu si sos de smantana, alaturi de o mamaliguta calda.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

24/09/2013

F bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui in lipie la cuptor cu smantana
Pui in lipie la cuptor cu smantana
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu sos de telina si smantana
Pui cu sos de telina si smantana
2 porții
37 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana
Pui cu smantana
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.