Petitchef

Paste cu pesto, ciuperci si telemea

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g paste

50 g pesto verde

1 lingura ulei de masline cu busuioc

450 gr ciuperci

1 catel de usturoi, curatat si tocat

50 ml vin

100 g telemea, tocata marunt

Preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scrug si se amesteca cu pesto se pastreaza la cald.
  • Intr-o tigaie incinge uleiul de masline apoi adauga ciupercile si caleste-le pana cand se evapora apa de la ciuperci.
  • Adauga catelul de usturoi si vinul si mai lasa sa fiarba pana cand se evapora o mare parte din lichid.
  • Adauga ciupercile peste paste si amesteca. Serveste pastele presarate cu telema.

Poze

Paste cu pesto, ciuperci si telemea, poza 1Paste cu pesto, ciuperci si telemea, poza 2Paste cu pesto, ciuperci si telemea, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Paste cu ciuperci si pesto
Paste cu ciuperci si pesto
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Paste cu pesto din spanac
Paste cu pesto din spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu pesto de patrunjel si alune de padure
Paste cu pesto de patrunjel si alune de padure
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de PasteOul de Paste - Simbol al InvieriiOul de Paste - Simbol al Invierii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: