Petitchef

Paste cu branza si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Patele se fierb, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele punem putin oregano, piper si maslinele taiate felii. Branza topita si telemeaua se topesc impreuna in putin ulei.
  • Cand s-au topit adaugam usturoiul zddrobit, smantana iar in sosul obtinut adaugam ciupercile calite. Turnam sosul astfel obtinut peste paste si amestecam. La servire eu pun si putina smantana deasupra.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Paste cu branza si ciuperci, poza 1
Paste cu branza si ciuperci, poza 2
Paste cu branza si ciuperci, poza 3
Paste cu branza si ciuperci, poza 4
Paste cu branza si ciuperci, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

29/03/2015

Rapid si gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu spanac si branza la cuptor
Paste cu spanac si branza la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu branza la cuptor
Paste cu branza la cuptor
6 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu branza la cuptor
Paste cu branza la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.