Petitchef

Focaccia

Aperitiv
4 porții
1 h 30 m
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun in cuva de la masina de paine urmatoarele ingrediente: apa, uleiul de masline, sarea, zaharul,faina si drojdia (in aceasta ordine) si se conecteaza programul de framantat si dospit (1h 30min).
  • Cand este gata, se scoate pe o suprafata cu faina, se intinde si se pune intr-o tava tapetata cu faina. Se mai lasa la dospit inca o jumatate de ora intr-un loc caldut si ferit de curenti.
  • Se scoate, se unge cu ulei de masline si se presara oregano, rozmarin, praf de usturoi si sare. Se pune in cuptorul preincalzit 30-35 minute la 190ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.


Poze

Focaccia
Focaccia - poza 2
Focaccia - poza 3
Focaccia - poza 4
Focaccia - poza 5
Focaccia - poza 6
Focaccia - poza 7
Focaccia - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Focaccia decorata - focaccia art
Focaccia decorata - focaccia art
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează