Petitchef

Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 cartofi mari

4 felii bacon prajite

100 g cas dat pe razatoare

2 fire ceapa verde



ulei de masline

rozmarin

Preparare

  • Cartofii se spala si se sterg bine
    se invelesc in folie de aluminiu si se coc la cuptor 35 minute, se scot din cuptor, se taie jumatati si se scobeste miezul, lasand cam 1 cm grosime pe coaja
    separat.
  • Se amesteca smantana cu sarea, usturoiul pisat, uleiul de masline si rozmarinul se pun bucatelele de bacon si casul se umplu cartofii cu acest amestec si se baga in
    cuptorul incins pana se rumenesc putin si se topeste casul se servesc fierbinti cu ceapa verde rondele deasupra si cu smantana.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi cu rozmarin la cuptor
Cartofi cu rozmarin la cuptor
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi cu parmezan si bacon la cuptor
Cartofi cu parmezan si bacon la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi cu rozmarin la cuptor
Cartofi cu rozmarin la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cartofi duchess - reteta pas cu pas
Cartofi duchess - reteta pas cu pas
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu Bacon – ca sa ne lase gura apa!Retete cu Bacon – ca sa ne lase gura apa!12 retete de Cartofi copti12 retete de Cartofi coptiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: