Petitchef

Ciocanele de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Usturoiul verde se taie marunt. Ciocanelele de pui se spala, se curata, se sterg cu un prosop absorbant si se aseaza in tava de yena peste usturoiul verde. Se da la cuptor.
  • Sosul de smantana. A avut o cutie mare de smantana de 400 g, cred, am pus vegeta si frunze de patrunjel si telina uscate si am amestecat.
  • Cand s-au rumenit ciocanelele, am pus smantana peste ele. Si le-a lasat in cuptor inca 15-20 de minute.
  • Le-a servit alaturi de legume fierte: brocoli, morcovi, ardei.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Ciocanele de pui cu smantana, poza 1
Ciocanele de pui cu smantana, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

01/07/2013

Ca lumea mai vreau

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocanele de pui in fulgi de porumb
Ciocanele de pui in fulgi de porumb
4 porții
50 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciocănele de pui marinate
Ciocănele de pui marinate
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei