Petitchef

Ciorba cu aripioare de pui si brocoli

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8 aripioare de pui

500 g. brocoli



un ardei rosu

sare, piper

3-4 linguri cu ulei de masline

500 g smantama

1 lingura faina

Preparare

  • Se pun intr-o oala aripioarele la fiert impreuna cu sare si piper dupa gust. Intre timp se curata morcovii, gulia, ardeiul rosu care se dau pe razatoarea mare si se pun intr-o cratita la calit cu 3-4 linguri ulei de masline, iar apoi legumele calite se pun in supa.
  • Dupa ce a mai fiert putin supa se pune brocoli desfacut in buchetele mai mici si se lasa in continuare a fiert. Intr-un bol se pune o lingura buna de faina cu vreo 4 linguri de smantana si se amesteca bine cu o furculita (frecati bine ca sa nu se faca cocoloase), iar apoi se pune si restul smantanii.
  • Torni acest amestec la final peste supa si mai lasi vreo 5 min. sa dea in clocot.
    Se serveste calda si cu foarte multa pofta.

Întrebări:




Comentarii:

23/09/2012

Buna ideie mersi

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba cu pui de tara si bors
Ciorba cu pui de tara si bors
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba alba de pui
Ciorba alba de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei