Petitchef

Broccoli cu orez

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
orez-o cana

morcov-2 buc

ceapa-2 buc

unt-60g

sare

piper

smantana-200 ml

oua-2 buc

faina-2 linguri

branza rasa

Preparare

  • Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare,se scuge.Broccoli se spala si se fierbe 10 minute .Se desfac buchetele si se aseaza in tava.
  • Ouale se bat cu mixerul se adauga faina,smantana si se condimenteaza.Morcovul si ceapa se calesc in unt cu putina apa.
  • Se amesteca orezul cu sosul de smantana si cu ceapa & morcovul.Se adauga peste broccoli din tava iar deasupra se pune putina branza rasa. Se coace 30 minute.
  • Este o ideala garnitura la friptura de pui sau merge consumata ca atare.

Poze

Broccoli cu orez, poza 1Broccoli cu orez, poza 2


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

11/02/2014

O reteta foarte sanatoasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/06/2012

Glumeam e super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Broccoli gratin
Broccoli gratin
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Broccoli pane cu sos de smantana
Broccoli pane cu sos de smantana
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Broccoli gratinat
Broccoli gratinat
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiBroccoli – un superstar nutritional!Broccoli – un superstar nutritional!De ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: