Petitchef

Ragu de pui

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pipetul de pui se dezoseaza si se indeparteaza pielita, dupa care se taie bucatele. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pune la prajit in ulei incins. Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, broccoli se desface buchetele mici.
  • Ceapa se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul, porumbul si broccoli. Se pune apa cat sa se acopere tot si se lasa la foc potrivit 15 minute.
  • Cand carnea este prajita se adauga si ea peste legume. Amestecam amidonul cu zeama de la o lamaie si putina apa si se adauga si el peste legume.
  • Se adauga si smantana . Condimentam cu sare si piper.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragù (sos bolognez)
Ragù (sos bolognez)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de pui cu varza de Bruxelles
Supa de pui cu varza de Bruxelles
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.