Petitchef

Ragu de pui

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pipetul de pui se dezoseaza si se indeparteaza pielita, dupa care se taie bucatele. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pune la prajit in ulei incins. Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, broccoli se desface buchetele mici.
  • Ceapa se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul, porumbul si broccoli. Se pune apa cat sa se acopere tot si se lasa la foc potrivit 15 minute.
  • Cand carnea este prajita se adauga si ea peste legume. Amestecam amidonul cu zeama de la o lamaie si putina apa si se adauga si el peste legume.
  • Se adauga si smantana . Condimentam cu sare si piper.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează