Petitchef

Ciorba de legume

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
o mana de spanac





sfecla rosie

1 cartof

2 linduri de orez

un praf de sare

smantana ( optional )

patrunjel

zeama de lamaie

Preparare

  • Spalam bine legumele, apoi le taiem dupa preferinte si le punem la fiert in apa rece, in afara de spanac, deoarece pe acesta il vom pune dupa ce celelalte legume s-au inmuiat.
  • Odata cu spanacul vom pune si orezul pe care l-a spalat in cateva ape si lasam sa fiarba impreuna.
  • La sfarsit punem putina sare si patrunjelul tocat fin. Punem zeama de lamaie dupa gust.
  • Pentru cine nu tine regim poate servii cu smantana si ceapa verde sau ardei iute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de legume cu afumatura
Ciorba de legume cu afumatura
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de legume
Ciorba taraneasca de legume
3 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: