Petitchef

Ciorba de mazare galbena

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g mazare uscata,

un morcov,


un ardei rosu gras

2 frunze de dafin,

o ceapa mai mica

3 catei de usturoi,

carnat afumat,

boia dulce, sare si piper.

Preparare

  • Mazarea se pune la fiert in apa cu frunzele de dafin. Morcovul, pastarnacul si ardeiul se taie cubulete.
  • Dupa ce mazarea a fiert de trei sferturi, legumele se pun si ele la fiert.Separat se caleste ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, carnatul taiat felii si o lingura de boia dulce.
  • Cand legumele sunt fierte se adauga prajeala in oala, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe pentru 2-3 minute ca sa se combine toate aromele.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3 / 5
Rețetă Ciorba de fasole galbena
Ciorba de fasole galbena
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: