Petitchef

Ciorba de mazare galbena

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
CIORBA DE MAZARE GALBENA
  • votează acum
CIORBA DE MAZARE GALBENA
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g mazare uscata,

un morcov,


un ardei rosu gras

2 frunze de dafin,

o ceapa mai mica

3 catei de usturoi,

carnat afumat,

boia dulce, sare si piper.

Preparare

  • Mazarea se pune la fiert in apa cu frunzele de dafin. Morcovul, pastarnacul si ardeiul se taie cubulete.
  • Dupa ce mazarea a fiert de trei sferturi, legumele se pun si ele la fiert.Separat se caleste ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, carnatul taiat felii si o lingura de boia dulce.
  • Cand legumele sunt fierte se adauga prajeala in oala, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe pentru 2-3 minute ca sa se combine toate aromele.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: