Petitchef

CIORBA DE MAZARE GALBENA

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mazarea se pune la fiert in apa cu frunzele de dafin. Morcovul, pastarnacul si ardeiul se taie cubulete.
  • Dupa ce mazarea a fiert de trei sferturi, legumele se pun si ele la fiert.Separat se caleste ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, carnatul taiat felii si o lingura de boia dulce.
  • Cand legumele sunt fierte se adauga prajeala in oala, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe pentru 2-3 minute ca sa se combine toate aromele.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba cu conopida si mazare / cauliflower and peas soup
Ciorba cu conopida si mazare / cauliflower and peas soup
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de fasole galbena
Ciorba de fasole galbena
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Guacamole de mazare si lamaie verde
Guacamole de mazare si lamaie verde
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: