Petitchef

CIORBA DE MAZARE GALBENA

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mazarea se pune la fiert in apa cu frunzele de dafin. Morcovul, pastarnacul si ardeiul se taie cubulete.
  • Dupa ce mazarea a fiert de trei sferturi, legumele se pun si ele la fiert.Separat se caleste ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, carnatul taiat felii si o lingura de boia dulce.
  • Cand legumele sunt fierte se adauga prajeala in oala, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe pentru 2-3 minute ca sa se combine toate aromele.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Guacamole de mazare si lamaie verde
Guacamole de mazare si lamaie verde
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează