Petitchef

Zama de pasula

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la muiat fasolea boabe cu o zi inainte sa fiarba mai repede, eu pun ceapa si ardei la calit,apoi morcovi, pastarnac,telina intregi ca si-asa se sparg la fierbere si muschi afumat sau ciolan, se sareaza, se pune boia, cimbru si se lasa la fiert cam o ora in kukta
  • Apoi se adauga rosii si usturoi taiat si se mai lasa la fiert fara capac :la sfarsit se adauga verdeturi proaspete : patrunjel,marar,telina si leustean
    servita mai taranesc .

Poze

Zama de pasula, poza 1
Zama de pasula, poza 2
Zama de pasula, poza 3
Zama de pasula, poza 4
Zama de pasula, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

Paraschiv Monica Simona, 21/09/2009

Super

(0) (0) Abuz
moasa stefania, 20/09/2009

Excelenta !!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Zama de poprici umplute(toltott paprika leves)
Zama de poprici umplute(toltott paprika leves)
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Zama acra cu curechi, tarhana, soanca si carnat
Zama acra cu curechi,tarhana,soanca si carnat
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: