Petitchef

Coaste de vitel in sos picant

Felul principal
2 porții
35 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Inainte de a se pregati, costita se taie in bucati mai mici si se tine 30 minute in apa rece, se pune intr-o tigaie uleiul ,se pun bucatile de coaste si se prajesc, intorcindu-se pe toate partile timp de 10 minute ca sa se rumeneasca putin.
  • Adaugi sare si piper dupa gust, vinul rosu si complectezi cu apa astfel incit sa le acopere.
  • Le lasi la fiert 30 minute sau pina scade lichidul (vinul va inmuia carnea), dupa care adaugi sosul de rosii picant si frunzele de dafin,faina dizolvata in putina apa, le lasi sa dea un clocot impreuna cu carnea, maxim 5 minute.
  • Daca ti se pare prea picant mai adaugi 2-3 linguri de apa. Se poate servi cu garnitura de cartofi, orez, macaroane,in functie de preferintele fiecaruia.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează