Petitchef

Ficat de vitel in sos de busuioc

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Ficatul se taie in fasii lungi, se spala si se usuca. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu busuiocul.
  • Incingem uleiul intr-o tigaie, calim pentru 30 de secunde usturoiul amestecat cu busuioc, dupa care adaugam ficatul in tigaie si calim pentru 5 minute amestecand usor.
  • Adaugam sucul de rosii si lasam pe foc alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu garnitura de piure de cartofi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.