Petitchef

Cordon bleu (gordon bleu)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se pregateste carnea,se taie pieptul de pui in doua,apoi longitudinal. Se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare fiecare felie.
  • Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie sunca presata si mozzarella.
  • Se bat ouale,se condimenteaza cu sare si piper;separat,in alta farfurie se pune faina.
  • Se trec rulourile prin faina,prin ou si iar prin faina si se prajesc in ulei incins .
  • Se servesc cu garnituri diferite;preferabil cartofi taranesti.

Poze

Cordon bleu (Gordon bleu), poza 1
Cordon bleu (Gordon bleu), poza 2
Cordon bleu (Gordon bleu), poza 3

Întrebări:




Comentarii:

29/01/2012

Trebuia trecut prin pesmet aspectul exterior si gustul erau imbunatatite

(0) (0) Abuz
10/10/2011

Suuuuuuuper

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon-bleu cu spanac si cascaval
Cordon-bleu cu spanac si cascaval
2 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cordon bleu
Cordon bleu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei