Petitchef

Cordon bleu (gordon bleu)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
piept de pui-2 buc

sunca presata-8 felii


ulei pentru prajit

faina din orez

2-3 oua

sare

piper

Preparare

  • Se pregateste carnea,se taie pieptul de pui in doua,apoi longitudinal. Se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare fiecare felie.
  • Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie sunca presata si mozzarella.
  • Se bat ouale,se condimenteaza cu sare si piper;separat,in alta farfurie se pune faina.
  • Se trec rulourile prin faina,prin ou si iar prin faina si se prajesc in ulei incins .
  • Se servesc cu garnituri diferite;preferabil cartofi taranesti.

Poze

Cordon bleu (Gordon bleu), poza 1Cordon bleu (Gordon bleu), poza 2Cordon bleu (Gordon bleu), poza 3


Comentarii:

29/01/2012

Trebuia trecut prin pesmet aspectul exterior si gustul erau imbunatatite

(0) (0) Abuz
10/10/2011

Suuuuuuuper

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon-bleu cu spanac si cascaval
Cordon-bleu cu spanac si cascaval
2 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: