Petitchef

Cordon bleu (gordon bleu)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
piept de pui-2 buc

sunca presata-8 felii


ulei pentru prajit

faina din orez

2-3 oua

sare

piper

Preparare

  • Se pregateste carnea,se taie pieptul de pui in doua,apoi longitudinal. Se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare fiecare felie.
  • Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie sunca presata si mozzarella.
  • Se bat ouale,se condimenteaza cu sare si piper;separat,in alta farfurie se pune faina.
  • Se trec rulourile prin faina,prin ou si iar prin faina si se prajesc in ulei incins .
  • Se servesc cu garnituri diferite;preferabil cartofi taranesti.

Poze

Cordon bleu (Gordon bleu), poza 1
Cordon bleu (Gordon bleu), poza 2
Cordon bleu (Gordon bleu), poza 3

Întrebări:




Comentarii:

29/01/2012

Trebuia trecut prin pesmet aspectul exterior si gustul erau imbunatatite

(0) (0) Abuz
10/10/2011

Suuuuuuuper

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon-bleu cu spanac si cascaval
Cordon-bleu cu spanac si cascaval
2 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cordon bleu din piept de pui
Cordon bleu din piept de pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.