-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete piept de pui
-
Rețete orez cu piept de pui
-
Cordon bleu (gordon bleu)
Cordon bleu (Gordon bleu)
Preparare
-
Se pregateste carnea,se taie pieptul de pui in doua,apoi longitudinal. Se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare fiecare felie.
-
Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie sunca presata si mozzarella.
-
Se bat ouale,se condimenteaza cu sare si piper;separat,in alta farfurie se pune faina.
-
Se trec rulourile prin faina,prin ou si iar prin faina si se prajesc in ulei incins .
-
Se servesc cu garnituri diferite;preferabil cartofi taranesti.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Trebuia trecut prin pesmet aspectul exterior si gustul erau imbunatatite
Suuuuuuuper