Piept de pui cu spanac si mozzarella

(4.67/5 - 335 voturi)
37 comentarii


Ingrediente:

Piept de pui cu spanac si mozzarella:

3 linguri ulei de masline
60 grame faina
1 ou mare
1 lingura apa
4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de pui cu ciocanul de snitele astfel incat acestia sa nu aiba grosimea mai mare de 60 mm)
Sare
Piper

Sos piept de pui cu spanac si mozzarella:

2 linguri ulei de masline
2 cepe verzi tocate marunt
300 grame frunze de spanac baby
180 ml supa de pui
60 ml vin alb sec
230 grame smantana
120 grame branza mozarella rasa
Sare

Preparare:

Etapa 1:

Incingeti cuptorul la 200 grade.

Etapa 2:

Intr-o farfurie bateti oul cu apa; intr-o alta fafurie amestecati faina cu sarea si piperul. Dati pieptii de pui prin faina, apoi prin mixul de ou si apa.

Etapa 3:

Incingeti cele 3 linguri de ulei de malsine intr-o tigaie; prajiti pieptii pe fiecare parte 3-4 minute, asezatii apoi intr-o tava de cuptor.

Etapa 4:

Spalati tigaia, uscati-o si incingeti cele 2 linguri ulei de malsine. Caliti ceapa verde si spanacul pana cand acesta (spanacul) se inmoaie.

Adaugati smanatana, supa de pui si smantana si lasati sosul sa fiarba 10-12 minute, apoi turnati-l peste pieptii de pui prajiti si pusi in tava de cuptor.

Presarati deasupra mozzarella rasa in mod egal si dati tava in cuptorul incins timp de 5 minute sau pana cand branza s-a topit si este rumenita. Pieptul de pui cu spanac si mozzarella se serveste alaturi de o salata simpla.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5
Postat 10/09/2016, 09:35

Foarte interesanta.M-a inspirat sa gatesc altfel , chiar daca mai improvizez . Aflu lucruri noi . Felicitari !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 20/02/2013, 17:26

Supeeeer reteta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5Sorin Cern?ianu
Postat 23/01/2015, 09:57

Pur și simplu excelentă! Trebuie însă servita imediat, reîncălzită își pierde din savoare.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 15/08/2013, 21:57

Buna idee, rapida, gustoasa, am sa o mananc cu salata tzatziki. Multumim pt sharing!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 22/02/2013, 08:36

Imi place .Cred ca este foarte buna si este si sanatoasa.Multumesc mult

(1) (0) Abuz
5 / 5
Postat 22/12/2013, 18:58

Felicitari! pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe dezosate de pui

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 24/02/2014, 08:36

Aam gatit mpieptul de pui ,e exceptional.
Retata f buna.Multumesc.

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 21/02/2013, 14:13

Grosimea snitelului de 60 mm? Cred ca trebuia scris 6 mm!

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (37)

Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale