Piept de pui cu spanac si mozzarella

(4.66/5 - 336 voturi)
37 comentarii

Ingrediente

Piept de pui cu spanac si mozzarella:

3 linguri ulei de masline
60 grame faina
1 ou mare
1 lingura apa
4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de pui cu ciocanul de snitele astfel incat acestia sa nu aiba grosimea mai mare de 60 mm)
Sare
Piper

Sos piept de pui cu spanac si mozzarella:

2 linguri ulei de masline
2 cepe verzi tocate marunt
300 grame frunze de spanac baby
180 ml supa de pui
60 ml vin alb sec
230 grame smantana
120 grame branza mozarella rasa
Sare

Preparare

Etapa 1

Incingeti cuptorul la 200 grade.

Etapa 2

Intr-o farfurie bateti oul cu apa; intr-o alta fafurie amestecati faina cu sarea si piperul. Dati pieptii de pui prin faina, apoi prin mixul de ou si apa.

Etapa 3

Incingeti cele 3 linguri de ulei de malsine intr-o tigaie; prajiti pieptii pe fiecare parte 3-4 minute, asezatii apoi intr-o tava de cuptor.

Etapa 4

Spalati tigaia, uscati-o si incingeti cele 2 linguri ulei de malsine. Caliti ceapa verde si spanacul pana cand acesta (spanacul) se inmoaie.

Adaugati smanatana, supa de pui si smantana si lasati sosul sa fiarba 10-12 minute, apoi turnati-l peste pieptii de pui prajiti si pusi in tava de cuptor.

Presarati deasupra mozzarella rasa in mod egal si dati tava in cuptorul incins timp de 5 minute sau pana cand branza s-a topit si este rumenita. Pieptul de pui cu spanac si mozzarella se serveste alaturi de o salata simpla.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (37):

10/09/2016

Foarte interesanta.M-a inspirat sa gatesc altfel , chiar daca mai improvizez . Aflu lucruri noi . Felicitari !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
20/02/2013

Supeeeer reteta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
Sorin Cern?ianu, 23/01/2015

Pur și simplu excelentă! Trebuie însă servita imediat, reîncălzită își pierde din savoare.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
15/08/2013

Buna idee, rapida, gustoasa, am sa o mananc cu salata tzatziki. Multumim pt sharing!

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Imi place .Cred ca este foarte buna si este si sanatoasa.Multumesc mult

(1) (0) Abuz
22/12/2013

Felicitari! pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe dezosate de pui

(0) (0) Abuz
24/02/2014

Aam gatit mpieptul de pui ,e exceptional.
Retata f buna.Multumesc.

(0) (0) Abuz
21/02/2013

Grosimea snitelului de 60 mm? Cred ca trebuia scris 6 mm!

(0) (0) Abuz
21/02/2013

Un preparat excelent,gustos,satios si usor de pregatit

(0) (0) Abuz
wald_alex, 23/01/2015

60 DE MM INSEAMNA 6 CM. NU E CAM GROS PIEPTUL?

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Video sugerat

Rulouri cu piept de pui si mozzarella


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale