Petitchef

Eshkeneh - supa de ceapa si schinduf

Felul principal
4 porții
14 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sotati ceapa in ulei pana devine aurie, dar nu arsa, si adaugati turmericul si schinduful.
  • Adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati continuu ca sa nu se arda, apoi stingeti cu apa sau supa de legume treptat.
  • Lasati la fiert aproximativ 30 de minute sau pana cand nu vi se mai pare ca schinduful uscat se simte aspru. Nu uitati sa adaugati sare.
  • Acum, intr-un castron bateti ouale si le adaugati peste supa zdrentuite. Daca doriti sa adaugati si iaurt, il amestecati cu ouale si procedati ca la supa cu iaurt sau ca la ciorba de burta.
  • Se serveste cu lamaie si optional cu menta uscata deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

R Retete de acasa si de departe



Comentarii:

10/08/2013

Super.........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de ceapa
Supa de ceapa
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de ceapa
Supa crema de ceapa
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de cartofi cu cheddar, bacon si ceapa
Supa de cartofi cu cheddar, bacon si ceapa
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.