-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu fasole
-
Retete cu carnati si fasole
-
Fasole scazuta cu carnati
Fasole scazuta cu carnati
-
(4.4/5 - 126 voturi)
-
20
-
66
Preparare
-
Carnaciorii se taie felii/bucati si se prajesc in ulei
se scot si se pastreaza la cald in uleiul ramas, se calesc legumele taiate cubulete.
-
Dupa 10 min se adauga rosiile decojite, taiate cubulete si dafinul,adaugam imediat bulionul, FASOLEA, condimente si o canita cu apa.
-
Adaugam carnaciorii si acoperim
lasam sa fiarba la foc mic 30 min aprox retusam gustul si servim cu castaveti murati.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (20):
Arata ca dracu. Daca iti arat farfuria mea, iti spun din start: 100 de lei ora ptr instruire.
Pai si fasole mai punem sau nu?
Fasole la conserva? cata sau a fost lasata la inmuiat? ce cantitati? sunt nou in bucatarie vreau sa invat....pfffffff
Se pune si fasole la ingrediente?
Si fasolea unde e?
Foarte GUSTOASA
Superba reteta
Buna tare
Hmmmmmmmm buna de tot
Abia astept sa maninc