Petitchef

Ficat de pui la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ficatul, se spala bine si se pune pe un prosop absorbant de bucatarie.
  • Se presara cu putin piper, se unge cu unt si se pune la fript pe gratarul incins, la foc potrivit 10-15 minute.
    Se intoarce de doua ori pe o parte si pe alta.
  • Cand este gata, se aseaza pe o farfurie si pe fiecare felie de ficat se pune o bucatica mica de unt.
    Se serveste cu garnitura de legume si salata.


Poze

Ficat de pui la gratar, poza 1
Ficat de pui la gratar, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de pui cu struguri
Ficat de pui cu struguri
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei