Petitchef

Ficat de pui la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
ficat pui

piper

unt

sare

verdeata

Preparare

  • Se curata ficatul, se spala bine si se pune pe un prosop absorbant de bucatarie.
  • Se presara cu putin piper, se unge cu unt si se pune la fript pe gratarul incins, la foc potrivit 10-15 minute.
    Se intoarce de doua ori pe o parte si pe alta.
  • Cand este gata, se aseaza pe o farfurie si pe fiecare felie de ficat se pune o bucatica mica de unt.
    Se serveste cu garnitura de legume si salata.

Poze

Ficat de pui la gratar, poza 1Ficat de pui la gratar, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de pui prajit
Ficat de pui prajit
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficat de pui cu struguri
Ficat de pui cu struguri
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: