Petitchef

Marinada pentru fripturi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

ori 6 pulpe de pui:

Preparare

  • Se pune carnea intr-un recipient si se acopera cu marinada, se completeaza cu apa in asa fel incat carnea sa stea in lichid.
  • Se lasa peste noapte la frigider. Daca aveti mai multa carne si cantitatea de sos de soia trebuie marita.


Poze

Marinada pentru fripturi
Marinada pentru fripturi - poza 2
Marinada pentru fripturi - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează