Petitchef

Marinada pentru fripturi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 bucati de ceafa de porc,


ori 6 pulpe de pui:

100-150 ml sos de soia,

piper proaspat macinat,

usturoi tocat,

coriandru seminte

Preparare

  • Se pune carnea intr-un recipient si se acopera cu marinada, se completeaza cu apa in asa fel incat carnea sa stea in lichid.
  • Se lasa peste noapte la frigider. Daca aveti mai multa carne si cantitatea de sos de soia trebuie marita.

Poze

Marinada pentru fripturi, poza 1Marinada pentru fripturi, poza 2Marinada pentru fripturi, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Felul 1si felul 2
Felul 1si felul 2
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Pulpe de pui in marinada facute pe grill
Pulpe de pui in marinada facute pe grill
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de miel
Friptura de miel
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: