Petitchef

Marinada pentru fripturi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 bucati de ceafa de porc,


ori 6 pulpe de pui:

100-150 ml sos de soia,

piper proaspat macinat,

usturoi tocat,

coriandru seminte

Preparare

  • Se pune carnea intr-un recipient si se acopera cu marinada, se completeaza cu apa in asa fel incat carnea sa stea in lichid.
  • Se lasa peste noapte la frigider. Daca aveti mai multa carne si cantitatea de sos de soia trebuie marita.

Poze

Marinada pentru fripturi, poza 1Marinada pentru fripturi, poza 2Marinada pentru fripturi, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Felul 1si felul 2
Felul 1si felul 2
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Pulpe de pui in marinada facute pe grill
Pulpe de pui in marinada facute pe grill
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: