Petitchef

Galuste din gris "arta austriaca"

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Untul/marg. se mixeaza bine cu oul, sarea , nucsoara si se adaoga grisul.Se mixeaza in continuare pina ce ingredientele sint bine incorporate.
  • Se lasa totul deopate ca 1/2 ore, dupa care cu o lingurita se i-au portii din aluat, se formeaza intr-e palme gauste si cind sint toate gata se adaoga in supa gata preparata si care doar fierbe usor,usor.
  • Se lasa sa fiarba asa "usor" ca 15 min, dupa care i-se pune oalei un capac si se mai lasa inca 15 min.
    Acum galustele trebuie sa fie gata si supica se poate servii.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art
Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Galuste prajite cu spanac by laura s.
Galuste prajite cu spanac by laura s.
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Galuste din faina cu mazare
Galuste din faina cu mazare
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris?Cum se fac galuste pufoase din gris?Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Stroganoff – Opera de arta culinaraStroganoff – Opera de arta culinara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.