Petitchef

Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 chifle de piine uscata

120g ficat de vaca(merge si cu porc)

1 ceapa mica

1 legatura patrunjel verde

30g unt/marg,ulei..

sare+piper

1lc maghiran uscat

1 catel usturoi

1 ou

50g pesmet

Preparare

  • Ficatul se spala si se taie marunt.Chiflele se inmoaie in apa, se storc si se amesteca cu ficatul.Ceapa se taie marunt si se prajeste in untul...fierbointe pina se inmoaie.
  • Se lasa la racit si se adaoga la amestecul de ficat.Toate ingredientele de mai sus ,in afara de ou si pesmet se trec prin masina de tocat.
  • Dupa care se amesteca cu oul si pesmetul.Din acesta masa cu miinile umede,se formeaza galuste.
  • Care se pun in supa care fierbe usor si se lasa ca. 9+10 min la fiert.Pina ce galustele innoata la suprafata. sau galustele formate se pun pe o tava unsa cu ulei si se pun la congelator.
  • Dupa ce s-au congelat se scot d epe tava si se pun intr-o punga sau ce dorinti si se congeleaza dinou.Cind se doreste, galustele congelate se pun direct in supa care fierbe domol.

Poze

GALUSTE DIN FICAT/ Leberknödel auf Wiener Art, poza 1GALUSTE DIN FICAT/ Leberknödel auf Wiener Art, poza 2



Comentarii:

08/02/2014

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Galuste prajite cu spanac by laura s.
Galuste prajite cu spanac by laura s.
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris?Cum se fac galuste pufoase din gris?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: