- Home
- Rețete
- Retete cu usturoi
- Marinata pentru pui
Marinata pentru pui
Preparare
-
Acum despre cum se face ce sa zic in 2 minute e gata: usturoiul se piseaza, toate ingredientele se amesteca intr-un bol si se toarna rezultatul peste pui. Cel mai bine este sa tineti carnea la marinat in pungi care se pot sigila.
-
Intr-un vas marinata nu este distribuita egal, iar unele bucati de carne pot ramane pe afara, ceea ce nu se intampla in cazul pungilor.
-
In acest fel, e si mai usor de transportat, pentru ca dintr-un vas cu capac marinata poate curge, in timp ce punga e mai bine inchisa. Cel mai bine este sa lasati carnea la marinat de seara pana a doua zi, pentru ca sa patrunda toate aromele.
-
Caloriile depind de ce carne folositi, noi folosit pulpe si aripi, si consideram la fiecare 100 grame aproximativ 80 calorii in plus, pe langa cate au carnea, datorita uleiului si a celorlalte ingrediente.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe