Petitchef

Ceafa marinata

Felul principal
4 porții
2 ore
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8 felii de ceafa fara os

3 linguri sos iute

3 linguri pasta de tomate

cimbru, rozmarin, salvie

Preparare

  • Super simplu si rapid. Se amesteca sosul iute cu pasta de tomate si se adauga ierburile. Se ung bine feliile de carne si se lasa la rece pentru 2 ore.
  • Se aseaza apoi in tava si se coc pentru aproximativ 40 de minute. servit cu cartofi spumica (piure cu lapte si unt) si mujdei de usturoi. A iesit super buna carnea, frageda si gustoasa .
  • Sosul asta iute este o minunatie ! Se poate folosi cam la orice: supe/ciorbe, sos pentru paste, pizza, carne. Ar trebui sa mai fac o tura ca este pe terminate.

Poze

Ceafa marinata, poza 1
Ceafa marinata, poza 2
Ceafa marinata, poza 3
Ceafa marinata, poza 4
Ceafa marinata, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
4 porții
4h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
3 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei