Quesadilla cu spanac si branza de capra
Preparare
-
Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. O tortilla se pune pe o foaie de copt si se unge cu marmelada de ceapa. Se pune o treime din spanac, ardei copti, anghinare si branza de capra sfaramata.
-
Se pune deasupra urmatoarea tortilla si se repeta procedeul pana la epuizarea ingredientelor. Ultima tortilla se presara cu parmezan ras si cimbru.
-
Se da la cuptor 15 minute pana se aureste si devine crocanta. Se feliaza si se serveste imediat.
-
Tortilla cu branza si pereTortilla cu branza si puiPizza cu tortillaLasagna cu spanac si curcanLasagna de curcan cu spanacFajita cu vitaQuesadilla cu fasole batutaFondue de branza si spanac.
-
Tortilla cu iaurt si vineteSendvisuri cu vinete coapte si rosiiPachetele cu spanac si branzaCalzone cu spanac si ciuperciTortilla cu legumePlacinta greceasca cu spanac si branzaTarta cu spanac.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe