Petitchef

Oua umplute

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
12 oua

150 g sunca



sare, piper

Preparare

  • Ouale se fierb in apa sarata, pentru vreo 25 de minute, pana consideram ca sunt tari.Se decojesc , se taie in doua, iar galbenusurile se pun separat.
  • Se face o maioneza dintr-un galbenus crud, 1 lingura mustar si 150 ml ulei.Galbenusurile se piseaza cu patrunjelul. Sunca se marunteste.
  • Maioneza ( din care se pastreaza aproximativ un sfert din cantitate pentru decor), galbenusurile fierte si sunca se amesteca, si se mai adauga sare si piper dupa gust.
  • Compozitia obtinuta se pune in jumatatile de albusuri.
    Se acopera cu maioneza.

Poze

Oua umplute, poza 1
Oua umplute, poza 2
Oua umplute, poza 3
Oua umplute, poza 4
Oua umplute, poza 5
Oua umplute, poza 6
Oua umplute, poza 7
Oua umplute, poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua umplute in stil canadian sau deviled eggs
Oua umplute in stil canadian sau deviled eggs
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei