Petitchef

Oua umplute

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
10 oua

250 g pate de porc

sare

piper

Preparare

  • Pt maioneza: se fierbe un cartof, se paseaza, se adauga 1 ou intreg + 1 galbenus de ou fiert , 1 lingura mustar, se mixeaza si se adauga ulei putin cate putin mixand in aceeasi directie si la aceeasi viteza.
  • Ouale se fierb 10 minute, se curata si se taie in 2 pe lungime. Se scot usor galbenusurile care se paseaza si se amesteca cu pateul, sare, piper si o lingura de maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, deasupra se ung cu maioneza si se decoreaza.

Întrebări:




Comentarii:

28/12/2014

Nu zic nimic de gustul bun doar de pleiting

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute - reteta cea mai simpla
Oua umplute - reteta cea mai simpla
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Oua umplute cu pateu
Oua umplute cu pateu
1 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulVegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.