Petitchef

Oua umplute

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pt maioneza: se fierbe un cartof, se paseaza, se adauga 1 ou intreg + 1 galbenus de ou fiert , 1 lingura mustar, se mixeaza si se adauga ulei putin cate putin mixand in aceeasi directie si la aceeasi viteza.
  • Ouale se fierb 10 minute, se curata si se taie in 2 pe lungime. Se scot usor galbenusurile care se paseaza si se amesteca cu pateul, sare, piper si o lingura de maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, deasupra se ung cu maioneza si se decoreaza.

Rețete inrudite

YouTube

Oua cu caviar



Întrebări:




Comentarii:

28/12/2014

Nu zic nimic de gustul bun doar de pleiting

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute iepurasi
Oua umplute iepurasi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.