Petitchef

Oua umplute, fara maioneza!

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca cat mai marunt sunca si maslinele verzi. Ouale se taie in jumatati si se pregatesc pentru umplere.
  • Intr-un castron se zdrobeste galbenusul cu furculita, se amesteca cu un fir de ulei de masline apoi se adauga treptat sunca, maslinele, un praf de parmezan si usturoiul tocat pana se formeaza o pasta omogena.
  • Se umplu albusurile cu pasta obtinuta apoi se orneaza dupa preferinte. Fara maioneza, sunt la fel de cremoase dar mai ales sanatoase.
  • Se consuma reci. Se recomanda fresh de citrice sau limonada mai ales pentru cei care nu pot manca prea multe oua.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Oua umplute, fara maioneza!, poza 1
Oua umplute, fara maioneza!, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2013

E foarte buna nu e asa gretoasa cum e cu maioneza excelenta o sa m-ai fac

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.