Petitchef

Paste cu ardei și brânză proaspătă

Pentru o masă expres, alege delicioasele paste cu ardei și cremă de brânză! Și da, avem neapărat o bază de paste în dulap și uneori nu știm ce să facem cu ea. Nimic mai bun decât o rețetă care miroase a vară, cu ardei la grătar care va aduce un gust de afumat delicios și o culoare portocalie frumoasă preparatului dvs., totul amestecat cu brânză proaspătă care va adăuga cremozitate sosului. O rețeta ultra ușor de făcut :-)

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2
Cost estimat: 239.65 (119.82€/porție)

Materiale

  • Blender
  • tigaie
  • placă de tăiat
  • cuțit

Preparare

  • Etapa 1 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Tăiați mărunt ceapa și ardeii în fâșii.
  • Etapa 2 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Rumeniți ceapa într-o tigaie cu un strop de ulei, apoi adăugați ardeii și căliți aproximativ 12 minute la foc mediu, amestecând din când în când.
  • Etapa 3 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Fierbe pastele în multă apă cu sare.
  • Etapa 4 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    În timp ce pastele se gătesc, transferați ardeii fierți în blenderul (puteți păstra câțiva pentru a decora dacă doriți) și adăugați frunzele de busuioc.
  • Etapa 5 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Mixați până obțineți o cremă netedă.
  • Etapa 6 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Turnați crema de ardei în tigaie, adaugați brânza Philadelphia și diluați cu puțină apă din care au fiert pastele. Apoi amestecați, lăsând focul scăzut.
  • Etapa 7 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Scurgeți pastele și turnați-le în tigaie, căliți-le repede (dacă este necesar, adăugați puțină apă de gătit pentru ca sosul să fie mai cremos).
  • Etapa 8 - Paste cu ardei și brânză proaspătă
    Se servesc si se decorează pastele cu fâșiile de ardei și câteva frunze de busuioc. Iată, pastele cu ardei sunt gata!

Observații:

Cât pot păstra pastele cremoase cu ardei?
Le puteți păstra la frigider timp de 24 de ore. Înainte de a le servi, încălziți-le într-o cratiță, adăugând puțină apă pentru a dilua sosul.

Pot folosi această bază ca salată de paste reci?
Desigur. Pregătiți sosul de ardei și cremă de brânză și folosiți-l pentru a asezona pastele pe care le-ați răcit înainte de a le servi. Pentru un amestec mai omogen, vă recomandăm să adăugați un strop de ulei de măsline în salată.

Ce dimensiune de paste ar trebui să folosesc pentru această rețetă?
Vă sfătuim să folosiți paste scurte. Noi am ales tortiglioni, dar puteți încerca și fusilli, rigatoni, mezze maniche, fusilli sau farfalle.

Ce ardei ar trebui să folosesc pentru a face această rețetă?
Vă recomandăm să folosiți un amestec de ardei roșu, galben și portocaliu, ardeiul verde este puțin mai puțin blând și dulce decât ceilalți.

Ce pot folosi în loc de brânză Philadelphia?
Orice cremă de brânză va fi potrivită. De asemenea, puteți adăuga brânză proaspătă de capră. Dacă nu vă place, vă sfătuim să măriți doza de ardei pentru a avea o consistență mai cremoasă și să adăugați apă de gătirea pastelor.



Echipamente de gătit

Blender

Poze

Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă - poza 2
Paste cu ardei și brânză proaspătă - poza 3
Paste cu ardei și brânză proaspătă - poza 4
Paste cu ardei și brânză proaspătă - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu cremă de ricotta și busuioc
Paste cu cremă de ricotta și busuioc
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
2 porții
22 min
Foarte ușor

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează