Petitchef

Fusilli cu sunca, smantana si busuioc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  • Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.
  • Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti. Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fusilli cu peste
Fusilli cu peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Ulei aromat cu busuioc
Ulei aromat cu busuioc
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.