Petitchef

Fusilli cu sunca, smantana si busuioc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o ceapa alba taiata fin

1/2 cana bacon taiat marunt

sare/piper

1 lingura ulei de masline

1/2 cana ciuperci asortate in saramura

1 cana smantana

busuioc -8 frunzulite

3 cani paste fusili

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  • Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.
  • Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti. Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Fusilli cu peste
Fusilli cu peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Ulei aromat cu busuioc
Ulei aromat cu busuioc
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.