Petitchef

Fusilli cu sunca, smantana si busuioc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o ceapa alba taiata fin

1/2 cana bacon taiat marunt

sare/piper

1 lingura ulei de masline

1/2 cana ciuperci asortate in saramura

1 cana smantana

busuioc -8 frunzulite

3 cani paste fusili

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  • Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.
  • Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti. Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Fusilli cu peste
Fusilli cu peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fusilli de porumb cu branza
Fusilli de porumb cu branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaSosul cu smantanaSosul cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: