Petitchef

Paste cu sos de praz

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g paste scurte-scoici,fussili

3 fire de praz

4 catei de usturoi

1 ardei iute

4 linguri de masline

500 g rosii sau 500 ml suc de rosii

sare,piper

Preparare

  • Curatati zarzavaturile,taiati-le in rondele si caliti-le in ulei.Adaugati sare si piper la sfarsit.Fierbeti pastele,punandu-le in apa clocotita cu sare,conform instructiunilor de pe ambalaj.Strecurati-le si repartizati-le in farfurii calde.Turnati peste ele sosul de praz.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1h3m
Ușor
5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste farfalle cu sos de rosii
Paste farfalle cu sos de rosii
3 porții
50 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste scoica cu sos de rosii si busuioc
Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc
2 porții
1h10m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteAdio si un praz verde!Adio si un praz verde!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: