Petitchef

Paste penne cu kaizer

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g paste penne

200 g kaizer (sau bacon)

1/2 ardei rosu

1/2 ardei galben

200 g smantana

sare

piper

5 linguri ulei de porumb

verdeata tocata

Preparare

  • Se pun la fiert pastele penne pentru 7-8 minute. Intre timp se incinde uleiul de porumb, se adauga kaizerul taiat julien, ardeiul rosu si galben taiat in feliute subtiri si se amesteca.
  • Se prajeste cateva minute, pana ce kaizerul devine putin crocant. se retrage dupa foc si se adauga smantana si verdeata tocata. Se sareaza si pipereaza dupa gust, daca nu e suficient de sarata de la kaizer.
  • Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa, se limpezesc foarte putin cu apa rece ca sa nu se raceasca de tot si se adauga peste amestecul de kaizer, presarand si putin parmezan. Se servesc calde.

Poze

Paste penne cu kaizer, poza 1
Paste penne cu kaizer, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 28/09/2010

F.buneeeee bravo...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu ciuperci/penne ai funghi
Paste cu ciuperci/penne ai funghi
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste penne cu somon
Paste penne cu somon
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste carbonara
Paste carbonara
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake de Paște
Cheesecake de Paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de PasteOul de Paste - Simbol al InvieriiOul de Paste - Simbol al InvieriiFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.