Petitchef

Paste cu spanac si branza la cuptor

Iata o reteta simpla si gustoasa, pe care oricine o poate face

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  • Intre timp se caleste ceapa in putin ulei. Se adauga spanacul si putina apa. Se mai pun cativa catei de usturoi taiati fin se calesc bine toate ingredientele.
  • Cand e gata spanacul, se pune intr-o tava de yena un strat de paste, apoi un strat de spanac si unul de branza rasa. Inca un strat de paste, unul de spanac si unul de branza rasa deasupra. Se continua tot asa in limita inaltimii tavii.
  • Se face o compozitie din oua batute + smanatana + putina pasta de tomate + sare si piper si se toarna deasupra pastelor din tava.
  • Se presara parmezan si se baga la cuptor pana este gata! Iti dai seama ca e gata dupa crusta aurie formata deasupra.


Poze

Paste cu spanac si branza la cuptor
Paste cu spanac si branza la cuptor - poza 2
Paste cu spanac si branza la cuptor - poza 3
Paste cu spanac si branza la cuptor - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează