Petitchef

Penne bolognese la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
400 g carne tocata de vita

3 catei usturoi zdrobiti

O lingura zahar pudra

O lingura ierburi uscate mix Italian

690 ml borcan passata cu ceapa si usturoi/daca nu aveti, faceti un sos din bulion cu ceapa si usturoi

350 g pene

200 ml smantana

25 g parmezan ras

Paine cu usturoi si salata pentru servit

Preparare

  • Incingeti cuptorul la 200grade. Intr-o tigaie nonaderenta caliti carnea pana devine maro. Adaugati usturoiul, zaharul si ierburile, lasati 1 minut pe foc.
  • Turnati peste passata, adaugati sare si piper, apoi lasati sa fiarba incet pana pregatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Mai amestecati din cand in cand sa nu se raceasca.
  • Amestecati smantana cu parmezanul intr-un bol. Intr-o tava puneti jumatate din pasta de carne.
  • Cealalta jumatate amestecati-o cu pastele scurse si puneti in tava. Puneti apoi cu lingura smantana si dati la cuptor pana devine auriu. Serviti cu salata si paine cu usturoi.



Comentarii:

04/01/2013

Tre biene

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Penne cu dovlecel, rosii si cascaval la cuptor
Penne cu dovlecel, rosii si cascaval la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor
Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor
8 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Penne cu vinete si sos de rosii
Penne cu vinete si sos de rosii
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: