Petitchef

Caserecce cu frunze de gulii

Felul principal
4 porții
14 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tocam marunt frunzele de gulie fierte, catelul de usturoi, ardeiul iute, rosiile si fileurile de ansoa, Punem la fiert o oala plina cu apa, amestecata cu 2 linguri de ulei de masline si putina sare.
  • Punem la incins 2-3 linguri de ulei de masline si calim pentru cateva minute, catelul de usturiu, ardeiul iute, rosiile si fileurile de ansoa.
  • Adaugam frunzele de gulie si 1 polonic din apa in care fierb pastele si amestecam bine.
  • Le lasam pe foc pentru 5 minute, dupa care adaugam pastele scurse de apa in care au fiert, amestecam bine pe foc mic pentru inca 2-3 minute dupa care adaugam cca 100 gr parmezan ras, daca nu sunteti in post, ametscam si servim.

L Laura Adamache





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie
Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de gulii
Salata de gulii
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa-crema din frunze de ridichi
Supa-crema din frunze de ridichi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva idei culinare cu frunze de menta Cateva idei culinare cu frunze de menta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei