Peste prajit in malai

Peste prajit in malai
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min
80 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se freaca pestele cu sare si se pun intr-un vas mare si se acopera cu lapte.
  • Se lasa la marinat minim 1 ora.Se scurg de lapte, se trec prin faina de malai, sa fie bine acoperiti si se pun intr-o tigaie cu mult ulei incins.
  • Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic, pana malaiul de pe peste e rumen, cam 5 minute pe fiecare parteSe serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.
  • Pt cei care tin post (nu mai marinati pestele in lapte ci il puteti stropi cu putina zeama de lamaie)

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 80Kcal
  • Carbo: 1.6g
  • Grăsimi: 7.6g
  • Grăsimi sat.: 1.1g
  • Proteine: 1.3g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 1.3g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (29g)
MMamichan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 26/01/2018

Daca nu-ti place mirosul de peste, simplu, nu mai manca peste! Ce-i mizeria asta sa bagi pestele in lapte ca sa-i iei mirosul? Pai de ce-l mai faci daca nu-ti place? Alege alt fel de carne care nu miroase! Pestele trebuie lasat sa stea o ora doar cu sare pe el iar malaiul ala se amesteca cu faina, jumatate faina jumatate malai pentru ca doar malaiul, avand granulatia mai mare, nu acopera bine suprafata pestelui.

(3) (1) abuz
26/01/2018

Pestele se poate praji in ulei, nicidecum in malai!

(1) (0) abuz
29/12/2011

Bun

(0) (0) abuz