Petitchef

Sprot (sau hamsii) prajit

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curatata bine pestisorii, se spala, se scurg de apa. Se dau cate unul prin malai amestecat cu sare. Daca avem timp, ii putem tine 5-10 minute la frigider pentru ca nu mai cade atat de mult la prajit.
  • Se prajesc la foc iute aprox 5 minute pana se fac aurii. Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii uleiul in exces.
  • In paralel punem intr-un tuci sau oala, doua cani de apa cu sare sa fiarba.
  • Cand fierbe, incepem sa turnam malaiul si il amestecam energic cu telul, pana se ingroasa. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.
  • Alaturi merge de minune un mujdei de ustoroi.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

18/12/2013

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cestini cu hamsii
Cestini cu hamsii
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi cu hamsii la cuptor/patate e alice al forno
Cartofi cu hamsii la cuptor/patate e alice al forno
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sprot (sau hamsii) prajit
Sprot (sau hamsii) prajit
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sprot prăjit - hamsii prăjite
Sprot prăjit - hamsii prăjite
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: