Petitchef

Piept de pui cu sos si boabe de fasole

Felul principal
2 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • In prima faza spalati pieptul de pui dezosat si apoi taiati carnea fasii, presarati carnea cu sare si piper si o puneti la prajit in ulei de masline. Dupa ce ati lasat carnea cateva minute sa se rumeneasca pe ambele parti o scoateti din tigaie. Taiati ceapa verde rondele subtiri si ardeiul cubulete, iar rosia o veti da pe razatoarea mare pentru a ramane cu un sos de rosii proaspat fara pielita. In uleiul in care s-a prajit carnea puneti ceapa sa se caleasca, apoi adaugati cubuletele de ardei si in cele din urma rosiile. Amestecati cateva minute pentru a nu se prinde si adaugati boabele de fasole (din conserva) impreuna cu o ceasca de apa. Presarati sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba cateva minute pana cand scade apa si ramaneti cu un sos in care adaugati bucatile de carne prajita. Amestecati usor (pentru a nu sfarama boabele de fasole) 4, 5 minute apoi acoperiti cu un capac si stingeti focul...gata...ramane doar sa aranjati totul in farfurie impreuna cu garnitura...Pofta buna!

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    http://gatindcumira.blogspot.com

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii (21):

20/09/2013

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/06/2013

Ff buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/02/2014

Fasole cu orez???

(0) (0) Abuz
12/12/2013

Mult mai buna si sanatoasa daca fierbi tu fasolea

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Multumim foarte buna

(0) (0) Abuz
03/09/2013

F. buna

(0) (0) Abuz
16/04/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Ahahahaha super de tot

(0) (0) Abuz
06/03/2013

Acum o fac :)

(0) (0) Abuz
19/02/2013

O idee minunata si inedita pentru mine, o voi incerca cat de curand!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos piri-piri
Piept de pui cu sos piri-piri
2 porții
40 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan
Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan
4 porții
50 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Piept de pui cu sos de curry
Piept de pui cu sos de curry
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.