Petitchef

Spaghete carbonara

Felul principal
1 porții
5 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
3 felii kaiser afumat

1 felie slanina afumata (pentru mirosul puternic de afumatura)

2 catei de usturoi

2 linguri smantana

1 ou

50g cascaval ras (eu am avut de capra)

spaghete

Preparare

  • Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele pentru ca trebuie sa ne miscam foarte repede.
    Spaghetele se fierb conform instructiunilor dupa ambalaj. Kaiserul si slanina le-am prajit intr-o tigaie teflonata ca sa nu mai pun ulei. Slaninuta si-a lasat suficienta grasime incat sa se rumeneasca si usturoiul. Am lasat tigaia deoparte pana am trecut la urmatorul pas.
    Oul l-am batut si peste el am adaugat smantana si cascavalul ras.
  • Cand spaghetele au fost gata le-am scurs si le-am pus din nou in oala in care au fiert. Peste ele am adaugat kaiserul si apoi amestecul de ou, smantana si cascaval. Spaghetele nu se clatesc deoarece caldura lor va gati oul. Toate ingredientele se amesteca foarte bine si foarte repede. De aceea la capitolul foto stau slabut pentru ca nu a fost timp.
    Au fost excelente dar vreu sa incerc data viitoare cu o smantana mai fina precum cea lichida.

Poze

Spaghete carbonara, poza 1Spaghete carbonara, poza 2Spaghete carbonara, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Spaghete konjac à la Provençale


Comentarii (19):

15/12/2013

Au fost super bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/10/2014

Daca stati sa gatiti de pe net...pierdere de timp. Ia-ti un retetar,si fa totul calumea. astia-s batuti in cap si inventeaza lucruri care le plac doar lor. dezgustator pentru ceilalti. 0 stele..as da pe minus,dar nu se poate.

(0) (2) Abuz
07/07/2014

Minunate. Nu ma satur niciodata. Langa....se recomanda un vin usor ....2-3 pahare .

(1) (0) Abuz
22/03/2014

Reteta originala pe care eu o stiu este : se taie in bucatele subtiri panceta sau caconul se trage in tigaie se arunca 2 graunti de usturoi pisati putin vin alb sec sau demisec pentru a lega sosul se mai pune putin ulei masline daca nu sia lasat sunca apoi o mina parmezan sare piper oregano; pastele se fierb aldente se calatesc usor in apa rece pt a nu se lipi se adauga un ou pe care eu il amestec cu mina in paste apoi sosul le las sa traga sos 2 3 minute acoperite apoi le servesc in farfurie le condimentez dupa bunul plac pofta mare

(0) (0) Abuz
11/09/2013

Varza !

(0) (1) Abuz
20/02/2013

Super bine

(1) (0) Abuz
20/02/2013

BONO MI PIACE !

(0) (0) Abuz
16/02/2012

Verisora face mai bine

(0) (0) Abuz
09/02/2012

SUPER OK

(0) (0) Abuz
04/02/2012

La carbonara se pune numai galbenusul de la ou si se pune parmezan nu cascaval ,spaghetele se trec printr un jet de apa rece si se fierb putin adelte[ adica mai tari] si nu slaninuta ,kaizer poate dar mai bine este sa nu fie grasa.

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Carbonara cu avocado
Carbonara cu avocado
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spaghete carbonara
Spaghete carbonara
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Spaghete carbonara
Spaghete carbonara
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Spaghete carbonara (maggi ideea zilei)
Spaghete carbonara (maggi ideea zilei)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

12 retete cu Spaghete12 retete cu Spaghete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: