Petitchef

Sr. patata reloaded

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

oua fierte

porumb din conserva

friptura rece de pui

gogosari murati

branza de capra

sare de mare


ulei

Preparare

  • Spalam bine cartofii, ii taiem in doua pe orizontala, ii pensulam cu ulei, ii condimentam cu sare de mare si rozmarin si ii punem intr-un vas la cuptor.
  • Intre timp, nu stam degeaba. Fierbem ouale si le taiem cubulete. Taiem de asemenea cubulete branza, friptura de pui si gogosarul murat.
  • In momentul in care cartofii sunt copti, punem deasupra lor un strat de branza, friptura, porumbul, gogosarul, ouale fierte, iar la final, inca un strat de branza.
  • Introducem la cuptor inca 10-15 minute, pana cand branza se topeste si totul se rumeneste.

Poze

Sr. Patata Reloaded, poza 1
Sr. Patata Reloaded, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi taranesti cu friptura de pui
Cartofi taranesti cu friptura de pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus reloaded
Pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus reloaded
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.