Petitchef

Sr. Patata Reloaded

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam bine cartofii, ii taiem in doua pe orizontala, ii pensulam cu ulei, ii condimentam cu sare de mare si rozmarin si ii punem intr-un vas la cuptor.
  • Intre timp, nu stam degeaba. Fierbem ouale si le taiem cubulete. Taiem de asemenea cubulete branza, friptura de pui si gogosarul murat.
  • In momentul in care cartofii sunt copti, punem deasupra lor un strat de branza, friptura, porumbul, gogosarul, ouale fierte, iar la final, inca un strat de branza.
  • Introducem la cuptor inca 10-15 minute, pana cand branza se topeste si totul se rumeneste.


Poze

Sr. Patata Reloaded, poza 1
Sr. Patata Reloaded, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus reloaded
Pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus reloaded
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
Pui, carnati si cartofi picanti la cuptor
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: