Petitchef

Pui cu rozmarin si usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
  • In fiecare crestatura se pune cate o jumatate de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-a, lasat peste noapte in frigider.
  • Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place.
  • Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.

Poze

Pui cu rozmarin si usturoi, poza 1
Pui cu rozmarin si usturoi, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu sos de rozmarin si cartofi copti
Pui cu sos de rozmarin si cartofi copti
4 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.