Petitchef

Pulpe de pui cu lamaie si cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie cartofii in bucati mari, se pun intr-o cratita cu apa la fiert. Se lasa 8 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba.
  • Se incinge cuptorul la mare 230 grade Celsius.
  • Se amesteca usturoiul cu sarea, oregano si 1 lingura de ulei si se freaca, apoi se adauga zeama de lamaie. Se incing 2 linguri de ulei in tigaie, iar cand este bine incins, se dau picioarele prin amestecul de lamaie si se pun in tigaie cu pielea in jos.
  • Se lasa sa se rumeneasca 5 minute. Se intorc, se adauga ciupercile si cartofii scursi, se presara un praf de sare si piper, amestecul de lamaie ramas si se stropeste cu restul de 2 linguri ulei. Se baga in cuptorul incins pentru 20-25 minute pana cand totul este bine rumenit.

Poze

Pulpe de pui cu lamaie si cartofi, poza 1
Pulpe de pui cu lamaie si cartofi, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

06/02/2019

Îmi lasă gura apă

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteSa vorbim despre Guacamole!Sa vorbim despre Guacamole!Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.