Petitchef

Reteta rapida - Salau cu sos teryaki

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cresteaza pestele la distanta se 2-3 cm, pe ambele parti. Pune pestele intr-o tava nu prea mare, dar care sa-l cuprinda. Toarna vinul peste el. Pune rozmarinul in burta pestelui.
  • Stropeste-l din belsug cu sos teryaki si presara cu piper. Pune bucatele de unt din loc in loc. Pune tava in cuptorul incins la 200 C (tare) pentru 20 minute.
  • Daca in acest timp sucurile din tigaie scad prea mult, ca sa nu se arda mai poti pune putina apa. Cand pestele e facut, scoate-l pe o farfurie mare si deglaseaza tava.
  • Pune in tava putina apa si fierbe incet pe aragaz. Cu o lingura freaca bine orice urma de resturi. Lasa sa fiarba pana ce sosul se ingroasa. Foloseste sosul astfel format ca garnitura la peste.

P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: