Petitchef

Supa crema de spanac

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
spanac crud-900 g

unt-60g

cartofi medii-3buc

zeama in care a fiert spanacul-500 ml

lapte-700 ml


un fir usturoi verde

sare

Preparare

  • Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente,se adauga cartofii taiati cubulete,se amesteca si se adauga o parte din zeama de la spanac.
  • Spanacul se fierbe in apa clocotita cu sare;se scurge.Cand s-au fiert cartofii ,se ia de pe foc,se adauga spanacul si se paseaza cu blenderul.
  • Se adauga zeama de a mai ramas si laptele fiert (fierbinte);se condimenteaza dupa gust si se da intr-un clocot.
  • Se serveste decorata deasupra cu smantana , alaturi de paine neagra prajita.

Poze

Supa crema de spanac, poza 1Supa crema de spanac, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Supa de naut cu spanac




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa-crema de spanac
Supa-crema de spanac
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de spanac
Supa crema de spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Supa-crema de spanac
Supa-crema de spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Supa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de reteteGazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: