Daca n-ai gustat, daca n-ai incercat, te provocam la o supa crema de dovleac. Aroma calda a toamnei intr-un bol cu supa!
Trebuie doar sa gatiti ingredientele cu cateva minute inainte de amestecare. Usor nu? Urmati reteta pas cu pas si faceti din munca de preparare, distractie!
Ingrediente
3
Materiale
Blender / mixer
Preparare
Decojiti dovleacul, scoateti semintele si taiati-l in bucati mari.
Intr-o cratita mare, topiti untul. Sotati ceapa tocata si adaugati bucatile de dovleac.
Caliti timp de aproximativ 5 minute, apoi acoperiti cu apa. Adaugat cubul de bulion, sare, piper si aduceti la fierbere.
Odata ce amestecul se fierbe, acoperiti si gatiti timp de 25 de minute la foc mediu.
Puneti totul in blender si adaugati smantana lichida pe care ati incalzit-o anterior. Se amesteca bine.
Adaugari: nu ezitati sa adaugati alte legume la supa, praz sau morcov. Puteți adauga condimente cum ar fi nucsoara. Pentru o versiune fara lactoza: inlocuiti smantana lichida cu smantana de soia, de nuca de cocos sau de migdale!