Petitchef

Supa De Perisoare

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie marunt ceapa,morcovul,telina,patrunjelul,se calesc in putin ulei,se adauga apa,sare,piper,boia si se lasa la fiert.
  • Intre timp se pregatesc perisoarele :
    Carnea tocata se amesteca cu ouale,orezul spalat,sare,piper si boia si se formeaza cu mana,din aceasta.compozitie,se fac mingiute de carne,care se adauga la supa,cand zarzavatul este aproape fiert.
  • Se mai adauga acum si bulionul si ardeiul taiat marunt.La final cand legumele si carnea sunt fierte se adauga patrunjelul verde tocat marunt.Se serveste cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Supa De Perisoare, poza 1
Supa De Perisoare, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa cu perisoare de pui
Supa cu perisoare de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de ardei umplut
Supa de ardei umplut
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de orez cu piept de pui
Supa de orez cu piept de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Gazpacho sau supa-salata Gazpacho sau supa-salata Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.