Petitchef

Orez cu piept de curcan

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curcanul se spala, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Se spumeaza si cand apa este clara se adauga morcovul, ceapa si telina.
  • Orezul se caleste in unt si se stinge cu supa strecurata de la carne. Se lasa sa fiarba pana se umfla, se adauga carnea si patrunjelul tocat, se sareaza si se da la cuptor 30 minute.
  • Risotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcanCiorba de crapBudinca de orez cu piept de puiBors de sfecla cu vita.
  • Chiftele de curcanDrob de curcanSupa crema de pui cu lamaieBors cu spanacCiorba greceascaSupa de vita cu orezCiorba de pipote.
  • Telina umpluta cu puiPui cu maslineSupa de vacutaSupa de pui cu galuste de albus.

P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: