Petitchef

Supa de gaina

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

2 porții
- 1 gaina mica

- 4 sau 5 morcovi

- 1 radacina de patrunjel intrega, cu verdeata in partea de sus

- 1 sau 2 cepe

- 2 sau 3 bucati telina

- 2 catei de usturoi

- apa

- sare

- 1 / 4 lingurita piper negru macinat

Preparare

Etapa 1

Se spala, se curata si se taie piesele de la gaina ,se pune intr-o oala mare cu apa, si se arunca spuma ce se formeaza atunci cand fierbe supa.

Etapa 2

Se curata si taie legumele in bucati mai mari. Se pun toate legumele si condimentele in oala, la fiert.

Etapa 3

Se fierbe la foc mic, pana cand gaina este moale.
serveste cu fidea fiarta.




Comentarii:

16/04/2015

Foarte buna supa am sa mai fac dupa retetele dumneavoastra :*

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: